Mening over zwerfafval in de gemeente Westerkwartier? Vul dan deze (korte) enquête in

Westerkwartier – Woon je in de gemeente Westerkwartier? En heb je een mening over zwerfafval in onze gemeente? Vul dan deze korte vragenlijst in!

Zwerfafval is afval dat op straat of in de natuur terechtkomt, omdat mensen dit daar achterlaten en niet in de vuilnisbak doen of mee naar huis nemen. Denk bijvoorbeeld aan kauwgum, sigarettenpeuken, colablikjes, patatbakjes en snoeppapier. Let op: het gaat hierbij niet om hondenpoep.

De gemeente  hoort graag jouw mening over dit onderwerp. Vul daarom de vragenlijst in. Het invullen kost maximaal 5 minuten tijd. Met de resultaten wil de gemeente haar zwerfafvalbeleid nog beter maken. Vul de vragenlijst voor 11 juni in.

Vagenlijst:
Voor volwassenen via www.westerkwartier.nl/zwerfafvalvolwassenen
Voor jeugd via www.westerkwartier.nl/zwerfafvaljeugd

Het bericht Mening over zwerfafval in de gemeente Westerkwartier? Vul dan deze (korte) enquête in verscheen eerst op InfoLeek.