Afsluiting fietspad langs de N388 van maandag 23 mei tot vrijdag 3 juni

Werkzaamheden
In deze periode gaat aannemer KWS het fietspad herstellen. Hierbij wordt een gedeelte van het fietspad opgebroken en wordt een compleet nieuwe asfaltverharding aangebracht. Op andere delen van het fietspad bestaat het herstel uit het aanbrengen van een nieuwe deklaag van asfalt. Door deze werkzaamheden ligt het fietspad open en is het onbruikbaar voor doorgaand fietsverkeer.

Omleiding
Fietsers kunnen tijdens de afsluiting gebruik maken van een omleidingsroute. Deze route wordt met borden aangegeven en loopt via de Dijkweg, de Mensumaweg en de Kuzemerweg om de wegwerkzaamheden heen. Om het fietsverkeer hierbij goed te begeleiden worden verkeersregelaars ingezet. Voor aanwonenden blijft het in deze periode gewoon mogelijk de woningen te bereiken. Voor meer informatie zie deze website.

Het bericht Afsluiting fietspad langs de N388 van maandag 23 mei tot vrijdag 3 juni verscheen eerst op InfoLeek.