Hemelvaart feestweekend in Familiepark Nienoord

Leek – Niet 1, niet 2, niet 3, maar wel 4 dagen op rij nóg meer feestplezier in Familiepark Nienoord. In het Hemelvaartsweekend mag Familiepark Nienoord extra gastrijders verwelkomen op hun sporen en liggen de mooiste miniatuurschepen in de vijver. Laat je schminken, race over het skelterparcours en ga op zoek naar de vossen tijdens vossenjacht.

Op donderdag 26 mei verwelkomt het Familiepark een bijzondere gast, Thomas de Trein. Iedereen instappen, op volle kracht vooruit. Bezoek de show om 11.30 uur en voor de fans is er aansluitend een Meet&Greet.

Op de andere dagen is er een extra groot brandweer springkussen. En op zaterdag en zondag worden demonstraties gegeven met modelbouwtrucs.

Het Familiepark is in het Hemelvaartsweekend geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Het bericht Hemelvaart feestweekend in Familiepark Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.