Aanstaande zaterdag 14 mei, jaarlijkse truckrun Nienoord Truckers!

Westerkwartier – Aankomende zaterdag is het weer tijd de jaarlijkse truckrun van de Nienoord Truckers. Naar een afwezigheid van 2 jaar, heeft de organisatie er veel zin om een mooie dag te organiseren. Een dag die er ook voor ons anders gaat uitzien, ze hopen dan ook dat het goed uit gaat pakken.

Route
De truckrun zal zoals elk jaar weer om 09:00 uur vertrekken vanaf wegrestaurant in de Klaver te Niebert. De route zal dit jaar gaan van Niebert, via Marum, De Wilp, Siegerswoude, Bakkeveen, Waskemeer, Haulerwijk, Zevenhuizen, Nieuw Roden, Roden en de rit eindigt in Leek.

(De tekst gaat verder onder de foto)

De truckrun eindigt namelijk dit jaar hun rit op het evenemententerrein van Leek, tegenover de Rabobank. Rond 12:00 uur zal het konvooi met de mensen met een beperking aankomen in Leek, dan zullen ook de festiviteiten op het terrein gaan beginnen. De muzikale verzorging zal dit jaar gebeuren doormiddel van RadioNL. De catering op het terrein neemt in de Klaver voor zijn rekening.

Activiteiten
De activiteiten die tot nu toe vast gelegd zijn:

  • Noord Nederlanse Modelbouw Groep, zij zullen aanwezig zijn met radiografisch bestuurbare vrachtauto’s en alles wat daar zo bij hoort.
  • F1 Simrace trailer, waar je met 5 personen tegelijk tegen elkaar kan racen.
  • Verkeersschool Holmersma, zal aanwezig zijn met een behendigheidsbaan voor chauffeurs. De beste chauffeur wint een gratis dag code 95.
  • Aan de kinderen is ook gedacht, zij kunnen zich uitleven op de skelterbaan, op het springkussen of een ritje maken in de draaimolen of het treintje.

Rond 17:00 uur zullen we beginnen met het bekendmaken van de winnaars:

  • Mooiste truckverkiezing in diverse categorieën.
  • Winnaar skelterbaan voor de jeugd.
  • Winnaar behendigheidsbaan chauffeurs

Alle activiteiten zullen om 18:00 uur aflopen.

Het bericht Aanstaande zaterdag 14 mei, jaarlijkse truckrun Nienoord Truckers! verscheen eerst op InfoLeek.