18-jarige Sharon Aurora uit Leek brengt nieuwe single “I Love U, Just Kidding” uit (Video)

Leek – De 18-jarige singer/songwriter Sharon Aurora uit Leek heeft een single uitgebracht met de naam “I Love U, Just Kidding”.

Sharon verteld; ‘Ik ben begonnen met muziek sinds ik mij kan herinneren. Daarnaast ben ik zanglessen gaan volgen sinds ik 9 jaar oud was. Ik was toen echt serieus begonnen met zingen alhoewel ik daarvoor ook altijd al zong. Ik ben ongeveer begonnen met nummers schrijven sinds ik 7 jaar oud was. Ik schreef mijn nummers toen in het Nederlands en liet het mijn moeder vertalen naar het Engels, omdat ik altijd al mijn voorkeur had naar Engelse nummers.”

De nieuwe single, “I Love U, Just Kidding” wat op 15 april is uitgekomen is Sharon haar 3e uitgebrachte nummer en de lead single van het EP (album met minder nummers) waar ze op dit moment mee bezig is.

Waar gaat het nummer over?
Sharon; ‘Het nummer gaat over een toxic relatie met iemand waarbij de ander je gemixte signalen geeft. Jij geeft veel om de ander maar je weet dat diegene niet goed voor je is omdat die persoon je alleen maar wou voor de aandacht. Je hebt het “perfecte plaatje” van die persoon in je hoofd bedacht. Nadat je realiseert dat diegene je in een soort greep had ben je erachter dat je beter verdient en probeer je erover heen te komen vandaar de titel “I Love U, Just Kidding” je vond diegene leuk maar nu niet meer.’

Samenwerking
Het nummer heeft Sharon zelf geschreven en ze had de melodie ook al bedacht. Toen ze dat had klaarliggen heeft ze een goeie vriend van haar, genaamd Simon van Steenbergen (S Vaughn S) gevraagd om haar te helpen met de productie en het opnemen van de vocalen. Simon heeft haar goed ondersteunt tijdens het proces en heeft Sharon ook geholpen met het regelen van o.a. de muziekvideo shoot.

Veel lol tijdens opnames
Sharon vervolgd; ‘Wij doen allebei de muzikant opleiding op het Noorderpoort in Groningen. Ik doe als hoofdvak zang en Simon producer. De vocalen zijn op school in de studio opgenomen. Naast dat we serieus bezig zijn geweest hebben wij ook veel lol gehad. Zo bestellen wij in de pauzes vaak pizza en we hebben altijd plezier met het opnemen. Zoals ik al zei ben ik op het moment bezig met een EP waar 6 nummers op komen en ik ben van plan om dat rond augustus uit te brengen maar meer informatie daarover volgt in de toekomst!’

De nieuwe single “I Love U, Just Kidding” is te beluisteren op alle platformen en de muziekvideo is te bekijken op Youtube: https://fanlink.to/iloveujustkidding

Het bericht 18-jarige Sharon Aurora uit Leek brengt nieuwe single “I Love U, Just Kidding” uit (Video) verscheen eerst op InfoLeek.