Profile Wagenaar opent bakfietsenwinkel in centrum Leek

Leek – Profile Wagenaar aan de Bosweg in Leek gaat uitbreiden. Naast de huidige winkel met daarin een showroom en werkplaats krijgen ze vanaf deze week een tweede winkel erbij.

In het naastgelegen pand waar voorheen Pets Place gevestigd zat, gaat Profile Wagenaar een Bakfietsenwinkel openen met daarin een ruime werkplaats. Aldus eigenaren Oebele en Tjeerd was er door toenemende drukte in het huidige pand regelmatig ruimte te kort. “Ook willen we rust creĆ«ren door de werkplaats te verhuizen naar een eigen ruimte buiten de showroom. Met een vloeroppervlak van ruim 250 vierkante meter kunnen we weer even vooruit.” Door het stijgende aantal aanvragen van bakfietsen en driewielers hebben ze besloten dit toe te voegen aan het assortiment.

Opening en testdag
Vrijdag 6 mei aanstaande zal de winkel geopend worden. Deze openingsdag is van 10.00 uur tot 15.00 uur en geĆÆnteresseerden kunnen uitleg krijgen en proefritjes maken op de verschillende modellen. Driewieler leverancier Huka is deze dag aanwezig met meerdere testmodellen die men kan proberen.
Het bericht Profile Wagenaar opent bakfietsenwinkel in centrum Leek verscheen eerst op InfoLeek.