Politie doet onderzoek naar woningoverval in het Westerkwartier; getuigen hebben goudkleurige auto gezien

Westerkwartier –  De politie kreeg woensdagochtend de melding van een woningoverval aan de Sietse Veldstraweg in Den Ham. Rond 10:45 uur werd een van de bewoners van een woning aan de Sietse Veldstraweg overvallen door vermoedelijk twee personen.

Er is nog niet bekend of er bij de woningoverval iets is buitgemaakt. Ook is het vooralsnog onbekend of er wapens bij zijn gebruikt. De bewoner bleef gelukkig ongedeerd. Door getuigen is in de omgeving van de Sietse Veldstraweg een goudkleurig voertuig gezien. Via Burgernet heeft de politie opgeroepen uit te kijken naar dit voertuig. Deze is nog niet aangetroffen.

Onderzoek
De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart naar deze woningoverval. De recherche en de Forensische Opsporing zijn ter plaatse gekomen en er is buurtonderzoek gedaan. Ook zullen we met het slachtoffer in gesprek gaan. Er is nog niemand aangehouden.

Getuigen
De recherche is op zoek naar getuigen van en/of informatie over deze woningoverval. Is je iets opgevallen rond 10:45 uur of daarna in de omgeving van de Sietse Veldstraweg? Heb je camerabeelden uit de omgeving van bijvoorbeeld een deurbelcamera of dashcam? Die kan de politie goed gebruiken. Informatie doorgeven kan via onderstaand het tipformulier op onze website, telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Het bericht Politie doet onderzoek naar woningoverval in het Westerkwartier; getuigen hebben goudkleurige auto gezien verscheen eerst op InfoLeek.