Uitnodiging voor inwoners om raadsvergaderingen van 29 en 30 maart bij te wonen

Westerkwartier – De gemeente Westerkwartier nodigt inwoners uit om (live) aanwezig te zijn bij de komende twee raadsvergaderingen. De vergaderingen staan in het teken van afscheid en het installatie van raadsleden.

Op 29 maart vindt er een afscheid plaats van de raadsleden die niet meer terugkeren in de raad. Inwoners zijn van harte welkom. Op woensdag 30 maart vindt de installatie plaats van de nieuwe raadsleden. Ook hiervoor zijn inwoners van harte welkom.

Locatie en tijd
Beide vergaderingen vinden plaats om 19.30 uur in het Rijtuigenmuseum op Landgoed Nienoord in Leek. U kunt de vergaderingen ook volgen via een livestream.

Het bericht Uitnodiging voor inwoners om raadsvergaderingen van 29 en 30 maart bij te wonen verscheen eerst op InfoLeek.