NeFlac Ensamble geeft 2 concerten in Leek

Leek- Het gehele weekend van 2 en 3 april geeft het NeFlac Ensemble van 9 jonge fluitisten van 13 t/m 22 jaar twee concerten in Leek. Op 2 april in de Gereformeerde kerk in samen werking met fluitdocent Lindy Adema en haar 60! fluitleerlingen. En op zondag 3 april geven ze een concert op Museum Nienoord in de balzaal.

Over het NeFlac Ensemble
Een combinatie van jong talent met kersverse professionals én ervaren topfluitisten, dat is het Neflac Ensemble. Ze staan garant voor kwaliteit en jeugdig enthousiasme en spelen in wisselende samenstelling door het hele land. Voor meer informatie: www.neflac.nl

2 april, Gereformeerde Kerk Leek – Combiconcert
16:00 uur aanvang
Duur: 1 uur
kaartjes te koop vanaf 15:15 uur aan de deur.
Reguliere kaartje €7,5,
Kinderen t/m 12 jaar- gratis.
Reserveren via combiconcertleek@gmail.com
Het Neflac Ensemble speelt samen met ruimt 60 leerlingen van lokale fluitdocent Lindy Adema een Combiconcert. Kom luisteren naar een zeer gevarieerd programma met zowel klassiek als lichte muziek. Muziek voor 3 tot en met 70 fluiten!

3 april, Balzaal Museum Nienoord – Jong Talent concert
15:00 uur aanvang
Duur: 1 uur
Reguliere kaartjes €10,
Kinderen t/m 12 jaar €4,5.
Reserveren verplicht via info@museumnienoord.nl

Een combinatie van jong talent met kersverse professionals én ervaren topfluitisten, dat is het Neflac Ensemble. Ze staan garant voor kwaliteit en jeugdig enthousiasme en spelen in wisselende samenstelling door het hele land. Onder leiding van Jeroen Bron spelen ze een gevarieerd programma waar de gehele fluitfamilie van piccolo tot contrabasfluit aan bod komt. Met werken van o.a. Telemann, Piazzolla, McLearnon en Dvorak.

Het bericht NeFlac Ensamble geeft 2 concerten in Leek verscheen eerst op InfoLeek.