Selectie Rodenburg houdt 4 punten in Leek

Leek – Zaterdag 19 maart troffen Rodenburg 1 en 2 in de return, de Waterpoort 1 en 2 uit Sneek. In Sneek waren Rodenburg 1 en 2 de betere ploegen en namen 4 punten mee naar Leek.

Ook zaterdag was de Rodenburgselectie te sterk voor de selectie van de  Waterpoort. Rodenburg 2 schoot met scherp en won met 41-7 van de Waterpoort 2. Rodenburg 1 kwam moeilijk in de wedstrijd maar wist een achterstand om te buigen naar een voorsprong. De ploeg kwam beter in het spel en wist daardoor de korf goed te vinden. De scheidsrechter floot bij een stand van 26-12 de wedstrijd af. Topsupporters met zelfgemaakte spandoeken waren vandaag de teams van de week, Rodenburg F1 en Rodenburg E1.

Het bericht Selectie Rodenburg houdt 4 punten in Leek verscheen eerst op InfoLeek.