Waar in Leek, Tolbert of Nietap kijk je morgen live de Grand Prix finale van de Formule 1?

Leek/Tolbert/Nietap – Zondagmiddag is het zover, Max Verstappen racet voor het laatste keer dit seizoen tegen Lewis Hamilton.

De beide coureurs staan gelijk in het kampioenschap dus het wordt spannend wie de titel wereldkampioen tot zich mag nemen. Vele Formule 1 fans zullen aankomende zondag de GP van Abu Dhabi thuis op de bank kijken. Maar het kan ook op andere plekken in Leek, Tolbert of Nietap!

Fitclub Rodenburg
Bij Fitclub Rodenburg in Leek kun je tijdens het sporten live de race volgen op een groot scherm in de fitnesszaal. Een win-win situatie aldus Fitclub Rodenburg.

Café de Oude Bank
Café de Oude Bank heeft morgen twee grote schermen aan staan waar men de race kan volgen. Het café in de Tolberterstraat is vanaf 13.30 uur geopend.

Café De Buurvrouw
Bij Café De Buurvrouw aan de Tolberterstraat in Leek is iedereen vanaf 12.00 uur welkom om de Formule 1 live te kijken.

Café Dussel Nietap
Ook bij het recent geopende Café Dussel aan de J.P. Santeeweg in Nietap kun je zondag van 14.00 uur tot 16.00 uur live de spannende finalerace zien. Onder het genot van een hapje en/of een drankje.

Activiteiten Arena van de Postwagen
In de Activiteiten Arena van de Postwagen is iedereen welkom om tijdens een activiteit, of gewoon voor de gezelligheid, de Formule 1 te volgen.

 

Het bericht Waar in Leek, Tolbert of Nietap kijk je morgen live de Grand Prix finale van de Formule 1? verscheen eerst op InfoLeek.