Sinterklaas en zijn Pieten komen 20 november aan in Tolbert

Tolbert – Op zaterdag 20 november is het zover, dan zal Sint ook Tolbert weer bezoeken. De goedheiligman zal feestelijk onthaald worden in het gezellige dorp.

Ook dit jaar zullen de Sint en zijn pieten tussen 13.30 en 14.00 uur bij de Tolbertervaart aankomen in de haven van Tolbert (dit is bij de Holm/Hoofdstraat). Voordat zij aankomen is er in de haven muziek te horen van de Muziekpiet.

Vervolgens zullen Sint en de pieten begeleid worden door diverse voertuigen om een rondtocht door oud Tolbert te rijden om vervolgens om ca. 15.00 uur te eindigen bij De Postwagen. Daar zal een Walk Through georganiseerd worden in de grote zaal van De Postwagen.

Sinterklaas opwachten
De Sint heeft Stichting Volksvermaken gevraagd om een oproep te doen, en aan alle kinderen te vragen om de Sint en zijn pieten om ca. 13.30 uur op te wachten bij de haven van Tolbert aan de Tolbertvaart om daarna na de rondtocht door het dorp met elkaar naar De Postwagen te gaan, natuurlijk mogen de kinderen verkleed komen dit maakt het allemaal nog feestelijker.

U kunt de Sint en zijn pieten natuurlijk ook opwachten bij De Postwagen. Tot ziens op zaterdag 20 november in Tolbert.

Dit bericht is aangepast nadat bekend werd dat het feest een Walk Through zal zijn.

Het bericht Sinterklaas en zijn Pieten komen 20 november aan in Tolbert verscheen eerst op InfoLeek.