Interne competitie van Schaakclub Leek

Leek – Het is Issa Albadeen niet gelukt koploper van de interne competitie van SC Leek te worden.

Na knappe overwinningen op oud-kampioen Tijmen Hofstra en voormalig topspeler Kees Praagman verloor Issa na een zenuwslopende partij van Pieter Doller. In een beter staand dame en toreneindspel verraste Pieter hem met aanval van de Koning op zijn toren. Issa staat nu op de 5e plaats, Pieter op de 3e plaats.

De niet spelende Johan ten Hoor blijft met zijn 100 procent score op kop staan.

Martien Veldman steeg weer naar de 2e plaats, hij won van Teije Smedinga die een stelling met pion achterstand pardoes een paard weg gaf. Thomas Rockers was nog niet opgewassen tegen Get-Jan Ris. Hij verloor met wit na de Caro kann opening. Kees Praagman won eenvoudig van Huib Matthijsse door hem in de opening al weg te spelen.

Frans Huisman speelde niet, hij staat op de 4e plaats.

Het bericht Interne competitie van Schaakclub Leek verscheen eerst op InfoLeek.