Getuigen gezocht: Mishandeling en vernieling Hoendiep Westzijde te Zuidhorn

Zuidhorn – De politie onderzoekt een mishandeling en vernieling wat afgelopen week plaats vond in Zuidhorn. Heeft u iets gezien of gehoord? dit kan belangrijke informatie zijn voor het lopende onderzoek.

De mishandeling en vernieling is gepleegd op vrijdag 12 november 2021 tussen 11:00 uur en 11:30 uur in de omgeving van Hoendiep Westzijde te Zuidhorn, ter hoogte van 100 meter richting Gaarkeuken. Signalement: Man Blanke huidskleur 60 a 65 jaar Lengte 1,85 meter Toedracht: Wielrenner mishandeld en wielrenfiets vernield. Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Het bericht Getuigen gezocht: Mishandeling en vernieling Hoendiep Westzijde te Zuidhorn verscheen eerst op InfoLeek.