Ongeval op kruising Lindensteinlaan en de Oldenoert in Leek

Leek – Hulpdiensten werden maandagavond even voor zeven uur opgeroepen voor een ongeval aan de Lindensteinlaan/Oldenoert in Leek.

Eenmaal ter plaatse bleek dat vermoedelijk een automobilist in botsing was gekomen met een fietser. Hierbij kwamen een kind en haar moeder ten val. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de slachtoffers gecontroleerd. Omstanders hebben voordat de hulpdiensten ter plaatse waren eerste hulp verleend. Het is nog onbekend wat er precies is gebeurt. De politie maakt rapport op en doet onderzoek van de situatie. De automobiliste kon zelfstandig haar weg vervolgen, de fiets wordt door familie naar huis gebracht.

Foto’s: Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

Het bericht Ongeval op kruising Lindensteinlaan en de Oldenoert in Leek verscheen eerst op InfoLeek.