Nu ook sushi bij Kota Leek

Leek – Wellicht ziet u de bus of de scooters regelmatig langsrijden. Naast Chinees bezorgt Kota Leek nu ook sushi en combinaties van Chinees en sushi. Vanaf 16 euro wordt er gratis bezorgd in 6 postcodes.

Ook voor Chinees-Indisch restaurant Kota Radja uit Leek geldt dat bijna niets meer hetzelfde is als aan het begin van vorig jaar. Wat begin 2020 nog een traditioneel restaurant met afhaalmogelijkheid was, is nu een modern Aziatisch afhaal- en bezorgrestaurant met een nieuwe huisstijl en naam: Kota Leek. Sinds kort is er naast de bekende Chinees-Indische gerechten ook sushi als perfecte aanvulling op het aangeboden assortiment te verkrijgen.

Grootse plannen
In maart 2020 zou er getekend worden voor een volledig nieuw Chinees restaurant met uitbreiding van een luxe lunchroom waar je ook ’s ochtends en ’s middags langs kon komen voor een bakje koffie of voor speciale gerechten. Alles was tot in detail geregeld, tot aan de stoelen en de citruspers toe. Helaas gooide de lockdown roet in het eten en kozen de fam. Huang en fam. Reinders om direct op 16 maart 2020 alle contracten on hold te zetten.

Hoogwaardige kwaliteit
Kota Leek heeft alleen de sushi meegenomen uit de plannen van vorig jaar en denkt hiermee ook de perfecte formule te hebben door Chinees en sushi samen te verkopen. Dit is het concept, waarbij de traditionele Chinees de kans heeft om te blijven bestaan en sushi van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs aangeboden kan worden.

Vanaf 16 euro wordt sushi en Chinees of een combinatie hiervan gratis bij u thuisbezorgd in de postcodes 9301, 9302, 9311, 9312, 9351 en 9356. Het restaurantgedeelte is op dit moment helaas nog gesloten, maar wie weet wat de toekomst brengt. In deze onzekere tijden doen ze stap voor stap.

Het bericht Nu ook sushi bij Kota Leek verscheen eerst op InfoLeek.