Auto op de kop in de sloot bij De Wilp

De Wilp – Vrijdagavond rond 20:20 uur is een automobilist op de kop in de sloot belandt bij de kruising Bremerweg/Keuningsweg bij De Wilp. Meerdere hulpdiensten werden gealarmeerd waaronder de brandweer.

De bestuurder zat niet bekneld en kon met behulp van omstanders uit het voertuig komen. Hij is gecontroleerd op verwondingen door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Meegenomen naar het politiebureau
De weg was gedurende het incident afgesloten door de politie. Een berger kwam ter plaatse om het voertuig uit de sloot te halen. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. De bestuurder is meegenomen door de politie naar het politiebureau. Volgens een agent ter plaatse zal op het politiebureau onderzoek worden gedaan bij de bestuurder naar middelen die het rijgedrag kunnen beïnvloeden.

Foto’s: Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

 

Het bericht Auto op de kop in de sloot bij De Wilp verscheen eerst op InfoLeek.