Wethouder Westra helpt mee tijdens World Clean Up Day aanstaande zaterdag

Westerkwartier – Op zaterdag 18 september is het weer zover: World Clean up Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Wethouder Hielke Westra helpt deze dag mee met het opruimen van zwerfafval.

Wethouder Hielke Westra helpt zaterdagochtend de 7-jarige Sven de Wilde uit Leek. Hij ruimt op zijn eigen manier de buurt rond zijn huis regelmatig op en geeft hiermee het goede voorbeeld. Daarna helpt Westra een opruimactie in Marum onder leiding van Tamara Vogelzang.

Inmiddels hebben ruim honderd vrijwilligers zich bij de gemeente aangemeld. De gemeente voorziet in prikkers , hesjes en vuilniszakken. Tevens haalt de gemeente Westerkwartier het afval op. Aanmelden kan inmiddels niet meer.

Het bericht Wethouder Westra helpt mee tijdens World Clean Up Day aanstaande zaterdag verscheen eerst op InfoLeek.