Opening én Open Dagen bij Fitclub Rodenburg Leek

Leek – De eerste week van september staat Fitclub Rodenburg Leek in het teken van de Open Dagen én de opening van de 1e fase van de uitbreiding!

Tot en met 8 september kan iedereen vrijblijvend kennismaken van het uitgebreide fitness- en groepslesaanbod van de sportschool in de Rodenburghal (naast het grootwinkelplein) in Leek.

Daarnaast wordt in deze week de nieuwe grote groepsleszaal in gebruik genomen. In deze zaal die voorzien is van het nieuwste op het gebied van verwarmen, koelen en ventileren worden wekelijks tientallen, voornamelijk, Les Mills groepslessen gegeven. Tijdens de Open Dagen kan iedereen kosteloos alle sportmogelijkheden uitproberen. Bij het afsluiten van een jaarabonnement sport je zelfs tot oktober geheel gratis en betaal je géén inschrijfkosten.

Voor meer informatie, reserveren, openingstijden (7 dagen per week open), groepslesrooster etc. zie de website www.fitclubrodenburg.nl of bel (0594) 740 842 of mail naar info@fitclubrodenburg.nl.

Foto: De nieuwe “LesMills” groepsleszaal (nog zonder spiegelwand) in de voormalige sporthal wordt deze week in gebruik genomen

 

Het bericht Opening én Open Dagen bij Fitclub Rodenburg Leek verscheen eerst op InfoLeek.