Volksvermaken Tolbert presenteert Feestweek programma

Tolbert – Waar Stichting Volksvermaken Tolbert normaal altijd een bruisende feestweek presenteert, hebben ze dit jaar een aangepast programma van woensdag 1 september t/m zondag 5 september i.v.m. de nog geldende coronaregels.

Het programma per dag is als volgt:

Woendag 1 september:
Jaarmarkt van 14.00-21.00 uur in de Hoofdstaat met vanaf ca 18.30 uur live muziek van Bert Solo. Er zal een verscheidenheid aan waren en goederen te koop zijn.

Vrijdag 3 september:
Pubquiz, test je kennis onder t genot van een hapje en drankje
Locatie: De Postwagen
Start om 20.00 uur, zorg dat je er dan ook bent
Aanmelden: via info@volksvermakentolbert.nl
Kosten: een vrijwillige bijdrage is altijd welkom

Zaterdag 4 september:
Trekker oldtimer tourtocht door de omgeving van Tolbert. Vertrektijd om 10.00 uur vanaf de CazemierBoerderij aan de Hoofstraat 27 in Tolbert
Men komt tussen 12.00-12.30 uur weer terug bij de CazemierBoerderij. De inschrijving zit al vol. Toeschouwers zijn natuurlijk altijd welkom.

Zondag 5 september:
Auto orientatietocht. U ontvangt de route na opgave via info@volksvermakentolbert.nl Opgave uiterlijk tot zaterdag 4 september 20 uur. U kunt de route op zondag 5 september in eigen tijd en tempo rijden. Na afloop mailt u de antwoorden uiterlijk voor 20.00 uur weer terug naar info@volksvermakentolbert.nl en misschien bent u de winnaar en wint u een leuke prijs. De deelname is gratis.

De route brengt u langs mooie plekjes en over onbekende wegen door het mooie Noord Nederland. Vanwege corona gaat nu het contact online en zijn er geen posten die door Volksvermaken worden bemand. Wel kunt u voor € 15,– een gevulde picknickmand voor onderweg bestellen. Geef dit dan ook bij uw opgave (de picknickmanden zijn tot vrijdag 3 september te bestellen) duidelijk met uw naam, adres en telefoonnummer. U kunt de mand dan ophalen op een afhaaladres. U kunt natuurlijk zelf de route zo aankleden zoals u zelf wilt, de factor tijd speelt hier geen rol. Het gaat ons erom dat u een mooie route en een leuke dag hebt met uw medepassagiers.

Voor meer informatie kijk op www.volksvermakentolbert.nl

Het bericht Volksvermaken Tolbert presenteert Feestweek programma verscheen eerst op InfoLeek.