Cursusseizoen bij SeniorWeb Westerkwartier gaat weer van start met Open Dag

Leek – Het nieuwe cursusseizoen van SeniorWeb Westerkwartier start op 4 september met een Open Dag vol informatie over computercursussen en computerhulp. Natuurlijk geldt voor alle activiteiten dat de voorschriften rondom Corona worden gerespecteerd.

Het aanbod aan cursussen en workshops blijft gevarieerd en veelzijdig, zoals de cursisten gewend zijn. Er wordt altijd gewerkt in een plezierig tempo en met kleine groepen om te garanderen dat er voor iedereen voldoende tijd en aandacht is. Net als vorig jaar blijft de maximale groepsgrootte 4 cursisten, zodat ook een veilige afstand gegarandeerd is. En natuurlijk zijn in de leslocaties alle noodzakelijke corona-maatregelen getroffen.

Voor iedereen die wil leren omgaan met de computer, tablet of smartphone, of voor wie zijn computerkennis wil uitbreiden is er keus uit meer dan dertig verschillende cursussen en workshops.

Open dag
Op de website www.seniorweb-westerkwartier.nl staat het hele aanbod vermeld. Op de Open Dag zijn docenten aanwezig om uitleg te geven over de diverse cursussen en workshops, en over de mogelijkheid om op individuele basis, dicht bij de eigen woonplaats, een workshop te volgen.

SeniorWeb Westerkwartier organiseert daarnaast maandelijkse inloopspreekuren voor mensen die problemen hebben met de computer, tablet of smartphone. Desgewenst vindt ook individuele pc-hulp plaats.

Samenwerking
SeniorWeb Westerkwartier werkt samen met een aantal bibliotheken in het Westerkwartier. Ook tijdens het Digitaal Spreekuur, dat maandelijks wordt gehouden in de bibliotheken van Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn, staan de docenten klaar om vragen op computergebied, inclusief e-readers, te beantwoorden.

Belangstellenden voor de Open Dag zijn van harte welkom op 4 september van 10.00-16.00 uur in Dienstencentrum De Schutse, Oldenoert 32, Leek.

Het bericht Cursusseizoen bij SeniorWeb Westerkwartier gaat weer van start met Open Dag verscheen eerst op InfoLeek.