Wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi bij aftrap 100-jarig jubileumjaar OKVC

Oldehove – Vrijdag 13 augustus gaf wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi namens het college van de gemeente Westerkwartier de feestelijke aftrap voor het 100-jarig jubileumjaar van de voetbalvereniging OKVC (Oldehove-Kommerzijl Voetbal Club) in Oldehove.

Ze overhandigde daarbij een cheque ter waarde van 125 euro aan de jubilerende vereniging en een voetbal met daarop de felicitaties en het logo van de gemeente Westerkwartier.

Wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi over het jubileumjaar: “Als je kijkt naar de 100 jaar geschiedenis van de voetbalvereniging, dan is dat iets waar het gemeentebestuur ontzettend trots op is. Voetbalvereniging OKVC is niet alleen een plek voor mensen die willen voetballen, maar ook voor doorzetters. Samen de schouders eronder. Ze geloven in de club en in elkaar.

Het bestuur, de leden en de vrijwilligers zijn er altijd voor gegaan om de club te behouden en bij elkaar te houden. Dat toont de geschiedenis aan. Met elkaar en voor elkaar en daardoor viert OKVC nu haar 100-jarig bestaan.”

Het bericht Wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi bij aftrap 100-jarig jubileumjaar OKVC verscheen eerst op InfoLeek.