Een vreemd gezicht; pikante filmopnames bij wasboxen in Leek

Leek – Vele voorbijgangers hebben het vrijdagavond kunnen zien, bij de wasboxen aan de Euroweg in Leek werden opnames gemaakt van enkele vrouwen die in lingerie en bikini’s een auto aan het wassen waren en daarvoor poseerden.

Een getuige die bij de kapper er tegenover zat wist niet wat hij zag toen er meerdere vrouwen uit auto’s stapten en vervolgens in de wasboxen in lingerie en bikini’s met water en veel schuim gingen poseren terwijl er filmopnames gemaakt werden met een camera. Arjan Schuiling, eigenaar van de wasboxen reageert tegenover InfoLeek; “Ze hebben ons niet om toestemming gevraagd, maar die hebben ze bij deze! We stimuleren dit, met een knipoog. Al zijn we wel benieuwd naar het resultaat van de opnames.”

Een voorbijganger heeft een korte video gemaakt die al snel via internet en WhatsApp rond ging. Wie de vrouwen zijn en waarvoor ze de opnames gemaakt hebben is (nog) niet bekend.

Het bericht Een vreemd gezicht; pikante filmopnames bij wasboxen in Leek verscheen eerst op InfoLeek.