Sociaal Werk De Schans gaat gratis kaarten verspreiden over wensen, positiviteit en/of kracht

Westerkwartier – Wie in jouw directe omgeving verdient wat extra aandacht? Omdat hij er was toen je hem nodig had. Of omdat je ziet dat ze wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Iemand die je graag weer een keertje ziet, die je mist…

In deze tijd is om elkaar denken zo belangrijk. Samen houden we het vol en blijven we sterk. Met een klein gebaar kun je al veel betekenen voor een ander. Vanaf 15 maart liggen er daarom in verschillende winkels bij jou in de buurt gratis kaarten van Sociaal Werk De Schans. Kaarten met lieve wensen, positiviteit en/of kracht. Er zijn twaalf soorten, die jij met je eigen berichtje erop helemaal persoonlijk maakt.

Heb jij al iemand in gedachten die je een kaart gaat geven? We hopen dat jij en de ontvanger er veel plezier uit halen.

Het bericht Sociaal Werk De Schans gaat gratis kaarten verspreiden over wensen, positiviteit en/of kracht verscheen eerst op InfoLeek.