Museum Nienoord opent vandaag haar poorten weer voor het publiek

LEEK – Museum Nienoord opent haar poorten weer voor het publiek op vrijdag 20 november. Door de ruime opzet van de tentoonstelling, de eenrichtingslooproute, het verplicht dragen van een mondmasker en het werken met tijdsloten van maximaal 30 personen per uur zorgt dat u veilig de tentoonstelling kunt bezoeken.

Als toegevoegde waarde geven de bruikleengeefsters Trees en Willy van Kleef exclusieve rondleidingen op zaterdag 28 en zondag 29 november en op zaterdag 26 2de Kerstdag en zondag 27 december. Opgave via info@museumnienoord.nl is noodzakelijk i.v.m. het beperkt aantal plaatsen.

Vanaf heden t/m 14 maart wijdt Museum Nienoord een tweede tentoonstelling aan Anton Heyboer en Nico Koster. Dit in reactie op de grote belangstelling afgelopen zomer. Van Heyboer komt nu later werk, uit de periode dat hij bekend werd bij een breed publiek. Ze komen als bruikleen van de gezusters Van Kleef, eigenaressen van de TWIN Collectie. Nico Koster toont naast foto’s van Heyboer ook ander werk uit zijn enorme oeuvre. Van zowel Heyboer als Koster is werk te koop.

Museum Nienoord is geopend van vrijdag t/m zondag van 12.00-16.30 uur. Meer informatie vindt u op www.museumnienoord.nl.

Het bericht Museum Nienoord opent vandaag haar poorten weer voor het publiek verscheen eerst op InfoLeek.