Online kennismaken met rsg de Borgen tijdens voorlichtingswebinars

LEEK/REGIO – Voorlichting voor groep 8 scholieren en hun ouders gaat dit jaar anders dan anders. In plaats van een voorlichtingsavond op school, kunnen leerlingen en ouders dit jaar vanuit huis aansluiten bij een voorlichtingswebinar.

De webinars vinden plaats van 23 tot en met 26 november. Aanmelden kan via de website van rsg de Borgen. Docenten, leerlingen en ouders vertellen tijdens een voorlichtingswebinar alles over hun ervaring met rsg de Borgen en geven een kijkje in de school. Natuurlijk krijgen deelnemers volop de mogelijkheid om hun eigen vragen te stellen.

rsg de Borgen TV
Kennismaken met leerlingen en docenten van rsg de Borgen kan ook door te kijken naar rsg de Borgen TV. Dit YouTubekanaal staat vol met filmpjes waarin docenten en leerlingen vragen beantwoorden, zoals ‘Hoeveel kilometer moet jij naar school fietsen?’ en ‘Waar chill jij in de pauze?’. De komende tijd komen daar steeds nieuwe, ook inhoudelijke, video’s bij.

Aanmelden voor een voorlichtingswebinar
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor één of meerdere webinars op de website van rsg de Borgen. Op de website https://www.rsgdeborgen.nl/groep-8 staat per locatie een overzicht van de bij te wonen webinars. hebben leerlingen of ouders van tevoren al vragen voor een specifieke locatie? Dan kunnen ze die al kenbaar maken door een mail te sturen naar bijpraten@rsgdeborgen.nl.

Het bericht Online kennismaken met rsg de Borgen tijdens voorlichtingswebinars verscheen eerst op InfoLeek.