Motorrijder die schuiver maakt op rotonde Tolberterstraat wil omstanders bedanken

LEEK – Vanmiddag is een motorrijder onderuit gegaan op de rotonde bij de Tolberterstraat ter hoogte van de Euroweg. De jongen is na de val direct geholpen door omstanders. Middels het onderstaande ingestuurde bericht wil hij de mensen bedanken.

Vanmiddag ben ik tussen 16u en 17u onderuit gegleden met de motor op de bypass van de rotonde aan de Tolberterstraat richting Midwolde. Er was met mij weinig aan de hand, andere weggebruikers boden direct hun hulp aan. Een verpleegster stapte zelfs uit de auto om indien nodig, hulp te verlenen, terwijl een andere man mij een rit naar huis aanbood met de motor in zijn bus. Intussen was de politie ook al gearriveerd. Na een kort gesprek was duidelijk dat zowel de motor als ik veilig naar huis konden rijden.(+-3km) Ik wil jullie bedanken voor jullie hulp! Er werd van alle kanten hulp aangeboden, echt tof! Dit is iets wat ik zeker niet zal vergeten.

Tygo, de motorrijder

 

Het bericht Motorrijder die schuiver maakt op rotonde Tolberterstraat wil omstanders bedanken verscheen eerst op InfoLeek.