Docent Nijeborg Leek besmet met coronavirus

LEEK – Gisteren, donderdag 8 oktober, is bekend geworden dat een docent van de Nijeborg is besmet met het coronavirus.

De school heeft dat dezelfde dag nog in een brief aan de ouders laten weten. De betreffende docent maakt het naar omstandigheden goed, laat de school weten. Het bron- en contactonderzoek heeft uitgewezen dat er geen leerlingen en andere docenten 15 minuten binnen 1,5 meter zijn geweest van de besmette docent. Hierom hoeven geen andere personen in thuisquarantaine en kan de school vandaag open blijven en zijn de leerlingen gewoon welkom. Volgende week is de school dicht vanwege de herfstvakantie.

Klachten
Als blijkt dat het bron- en contactonderzoek zal moeten worden uitgebreid dan zal de GGD contact opnemen met de school over de procedure. Tot die tijd vraagt de school iedereen zich strikt te houden aan de maatregelen van het RIVM.

Het bericht Docent Nijeborg Leek besmet met coronavirus verscheen eerst op InfoLeek.