Getuigen gezocht: 10-jarige jongen aangereden op fiets en raakt tand kwijt

LEEK – Vrijdagmorgen is rond 8:20 uur op de Kluftlaan ter hoogte van de Richterenlaan in Leek een 10-jarige jongen op zijn fiets aangereden door een andere fietser en hard ten val gekomen.

De 10-jarige jongen kwam enorm geschrokken en al bloedend thuis vertelt de moeder tegenover InfoLeek. Al snel zag de moeder dat de jongen een tand mist. Aldus de jongen is hij van achter aangereden door een andere fietser die na de botsing doorgefietst is. Vermoedelijk gaat dit om een jongen van rond de 17/18 jaar. Ook zag de jongen dat hij wat in zijn zak stopte wat mogelijk een telefoon was.

De moeder is met haar zoontje naar de huisarts geweest en vervolgens naar de tandarts voor een behandeling, die zijn gebit zoveel mogelijk hersteld heeft. Er is aangifte gedaan bij de politie en de moeder hoopt dat de persoon die doorgefietst is zich meldt na het zien van deze deze oproep of dat getuigen zich melden met meer informatie. Dit kan via 0684850504 of bij de politie via 0900-8844.

Het bericht Getuigen gezocht: 10-jarige jongen aangereden op fiets en raakt tand kwijt verscheen eerst op InfoLeek.