Vandaag nog tot 17.00 uur Dolle Zaterdag in het centrum van Leek

LEEK – Traditiegetrouw is de laatste zaterdag van de schoolvakantie Dolle Zaterdag in Leek. Een dag waarop veel winkeliers uitpakken met spectaculaire aanbiedingen met een randprogramma bestaande uit sport, spel en muziek. Dit jaar is Dolle Zaterdag, vandaag, op 15 augustus van 10 tot 17 uur.

Dolle Zaterdag is een initiatief van enkele centrum ondernemers en de Handelsvereniging Leek-Nietap. Naast spectaculaire acties en aanbiedingen van tientallen winkeliers is er op diverse plaatsen in het centrum (live)muziek van Dweilorkest de Entertainer (12-16 uur) en het duo Hessel & Ineke (11 uur).

Voor de kerk op De Dam worden springkussens (12-16 uur) geplaatst en voor de kerk in de Tolberterstraat kunnen kinderen eveneens tussen 12 en 16 uur terecht voor gratis schmink en/of glittertattoos. Een overzicht van activiteiten, locaties en deelnemende winkeliers is te vinden op www.winkeleninleek.nl.

Foto: Winkelen in Leek

Het bericht Vandaag nog tot 17.00 uur Dolle Zaterdag in het centrum van Leek verscheen eerst op InfoLeek.