Elton schenkt zonnepanelen aan Museum Kinderwereld

RODEN – Dit jaar hebben twee Rodense bedrijven een mijlpaal te vieren. Museum Kinderwereld bestaat 50 jaar en Elton B.V. is reeds 70 jaar actief op de markt voor duurzame, energiebesparende oplossingen. Om dit te vieren schenkt Elton 52 zonnepanelen aan het museum. Op 2 juli zijn de zonnepanelen op feestelijke wijze overgedragen.

Al twee generaties lang bestaat er een band tussen het museum en Elton. In het verleden heeft Elton meerdere projecten van Kinderwereld gesteund. De schenking van 52 zonnepanelen van het eigen merk Elsun is een logische stap voor Elton om zijn steentje bij te kunnen dragen aan de verduurzaming van de Rodense gemeenschap. Met de schenking realiseert Museum Kinderwereld een besparing van 30% in zijn energiekosten.

Twee daken van het speelgoedmuseum zijn volledig belegd met Elsun GB Premium panelen: full black zonnepanelen met een hoge opbrengst en een lange levensduur. Elsun zonnepanelen worden gemaakt uit hoogwaardige materialen waardoor verkleuring en delaminatie worden voorkomen en hoge rendementen tot aan het einde van de levensduur worden gegarandeerd.

Gemeente Noordenveld, eigenaar van de panden van het museum, heeft installatiebedrijf Mebatherm gevraagd de installatie van de panelen te verzorgen.

Familiebedrijf Elton is al jarenlang een internationale speler op het gebied van duurzame energiebesparende oplossingen. Onder de naam Ellen levert Elton een breed gamma aan profielen voor raam en deur. Sinds 2019 produceert Elton ook zonnepanelen onder de naam Elsun. Kwalitatieve panelen met hoge opbrengsten en uitstekende garanties. Een Nederlands product met een Nederlandse service, dat geeft een goed gevoel!

Voor meer informatie: www.elsun.nl


Het bericht Elton schenkt zonnepanelen aan Museum Kinderwereld verscheen eerst op InfoLeek.