Auto Smidts viert  5.000ste ‘Video Check’ filmpje

TOLBERT – Vorig jaar rond deze tijd begon Auto Smidts met een nieuwe service voor haar klanten, de  Video Check. De monteurs maken in de werkplaats een kort filmpje over hun bevindingen van de auto.

Zowel bij de APK als bij een onderhoudsbeurt filmt de monteur wat hij tegenkomt. Zijn de remschijven bijvoorbeeld nog net dik genoeg, maar houdt het niet over? Dan toont de monteur dat aan met een meetinstrument en geeft hij advies aan de klant. Op deze manier laat Auto Smidts zien wat er op dat moment vervangen dient te worden of wat er op termijn vervangen moet worden. Volledige transparantie én persoonlijk advies rechtstreeks van de monteur.

Transparantie
Continu is Auto Smidts bezig om te kijken hoe ze het nog weer beter kunnen doen voor haar klanten. Klanten waarderen de filmpjes zeer. Het is namelijk heel transparant en duidelijk wat de technische staat van de auto is. Nadat het filmpje bekeken is door de klant, neemt de werkplaatsreceptie contact op. Op deze manier worden er geen reparaties uitgevoerd zonder toestemming van de klant.

Anno 2020
De toegevoegde waarde is groot, klanten laten via reviews weten dat ze het geweldig vinden, het is zeer transparant en helemaal anno 2020. “Inmiddels hebben wij als Auto Smidts al 5.000 filmpjes verstuurd, een groot succes! Deze dienst zullen we ook in de toekomst gratis blijven aanbieden.” zegt Menno Smidts, directeur van Auto Smidts.

Het bericht Auto Smidts viert  5.000ste ‘Video Check’ filmpje verscheen eerst op InfoLeek.