VEV’67 versterkt zich met Mahamed Farhaan

LEEK – VEV’67 heeft zich versterkt met Mahamed Farhaan. Het 19-jarige talent komt over van vv TLC. Mahamed is een snelle, technisch vaardige buitenspeler.

Hij maakt dit seizoen onderdeel uit van de 1e selectie van vv TLC uitkomend in de 3e klasse zondag. Mahamed speelde 13 wedstrijden dit seizoen en scoorde daarin 10 keer.

Mahamed: “ Bij TLC heb ik altijd in de hoogste jeugdselectie teams gespeeld. Nadat we in het seizoen 17’18 met JO19 promoveerden naar de Hoofdklasse werden we het seizoen erop knap 3e in de  Hoofdklasse waarin ook VEV’67 JO19 speelde. Een hecht vrienden team zowel binnen als buiten de lijnen. Zonder twijfel het beste team waarin ik tot nu toe gespeeld heb. Afgelopen seizoen heb ik voor het eerst een heel seizoen in het 1e elftal meegedraaid. De jaren daarvoor heb ik echter al veel ervaring opgedaan in het 1e elftal van TLC.

Nu dus de stap naar VEV’67 waar ik met een goed gevoel naar uitkijk. En het is ook leuk voor Fuaad, m’n broertje. Hij speelt al een paar jaar bij VEV’67 “

“Wij zijn uiteraard erg blij met de komst van de talentvolle Mahamed Farhaan. VEV’67 heeft onder andere de ambitie om talentvolle voetballers een platform te bieden om zich verder te ontwikkelen. Dat geldt uiteraard voor onze eigen spelers maar ook voor goede voetballers in de regio. Mahamed heeft de jeugdopleiding van TLC doorlopen en tevens al op jonge leeftijd de kans gekregen om ervaring op te doen in het seniorenvoetbal. Hierdoor heeft Mahamed zich goed kunnen ontwikkelen. Het is aan ons en Mahamed de mooie taak om dit een goed vervolg te geven. ” Aldus Kees Pranger, de nieuwe trainer van VEV’67.

Het bericht VEV’67 versterkt zich met Mahamed Farhaan verscheen eerst op InfoLeek.