De Zijlen organiseert Online Bingo in tijden van corona

LEEK – Elke woensdagavond organiseert De Zijlen voor mensen met een verstandelijke beperking een online bingo. Cliënten mogen vanwege het coronavirus geen bezoek ontvangen. Met de online bingo brengen ze niet alleen plezier (en prijzen) maar ook een leuk contactmoment.

De online bingo is nu twee keer georganiseerd. Via YouTube kunnen cliënten van verschillende woonlocaties van De Zijlen meedoen. Presentatrice Geke en clown Plof draaien aan het rad met de bingoballen en maken er een spektakel van.

Twee uur lang zitten cliënten aan de buis gekluisterd. Wat is het elke keer spannend! Is de bingo goed of niet, want bij een valse bingo moeten ze een liedje zingen. Het is zo’n succes dat ze de komende 10 weken elke woensdagavond de online bingo organiseren.Het bericht De Zijlen organiseert Online Bingo in tijden van corona verscheen eerst op InfoLeek.