Jonge vrouw op fiets aangereden; bestuurder doorgereden. Politie zoekt getuigen

LEEK – Op donderdag 27 februari 2020 heeft er omstreeks 14:50 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een jonge vrouw op de fiets. Deze aanrijding vond plaats op de rotonde Auwemalaan/Oldebertweg (aan de kant van de Dierenartsenpraktijk).

De jonge vrouw fietste op het fietspad achter een andere vrouw, welke voorrang verleend kreeg van een bestuurder van een donkergrijze, kleine auto. De jonge vrouw dacht aan de armgebaren van de bestuurder te zien, dat hij haar ook voorrang verleende, waarna zij begon te fietsen. Echter begon de auto ook te rijden, waardoor zij met elkaar in botsing kwamen.

De jonge vrouw kwam ten val en hierbij is onder andere haar fiets beschadigd. Ze werd geholpen door een onbekende man, die ze erg dankbaar is. Graag zou de politie in contact willen komen met deze man. Daarnaast wil de politie uiteraard ook graag in contact willen komen met de betreffende bestuurder, die na de botsing is doorgereden.

Het opgegeven signalement van de bestuurder luidt als volgt:
– Man met wit/grijs kort haar. Aan de zijkanten was het haar korter dan bovenop zijn hoofd;
– Rimpels in het gezicht;
– Ongeveer 70 tot 80 jaar oud;
– Waarschijnlijk geen snor, baard en bril;
– Hij reed in een donkergrijze kleine auto, mogelijk een Citroen C1 of qua model daarop gelijkend.
– Wanneer de auto schade heeft, zit dit aan de rechter (voor)kant.

Mochten er nog andere getuigen zijn, dan wil de politie ook graag met deze in contact willen komen.

Het bericht Jonge vrouw op fiets aangereden; bestuurder doorgereden. Politie zoekt getuigen verscheen eerst op InfoLeek.