Stichting Volksvermaken Tolbert organiseert diverse activiteiten voor jong en oud

TOLBERT – In de maand maart organiseert Stichting Volksvermaken Tolbert ten eerste carnaval voor jong en oud en vervolgens de Partygames.

Om te beginnen is er op zaterdag 7 maart van 14.00 tot 16.00 uur in het Farmhouse van de Postwagen voor de basisschooljeugd een kindercarnaval. Lekker swingen of de polonaise lopen op leuke carnavalsmuziek. Deze middag worden er ook een Prins en Prinses carnaval 2020 gekozen, kom dus zo leuk mogelijk verkleed en neem al je vrienden en vriendinnen mee. De entree is gratis.

Voor de volwassenen is er zaterdag 7 maart vanaf 21.00 uur in het Farmhouse van de Postwagen ook een groots carnavalsfeest. Een D.J. draait gezellige carnavalsmuziek en we hopen dat het een gezellig jaarlijks terugkerend feest wordt met lekker dansen, swingen en natuurlijk de polonaise lopen . Degene met de mooiste of gekste carnavalsoutfit krijgt een leuke prijs. De entree voor deze avond is gratis.

Dus kom allen naar het leukste feest van het Noorden.

Op zaterdag 28 maart, aanvang 20.00 uur, organiseren ze PARTYGAMES in de nieuwe “Activiteiten Arena” achter de Postwagen. Wil je samen met je vrienden of vriendinnen meedoen aan allerlei leuke spelletjes geef je dan op via info@volksvermakentolbert.nl

Het is de bedoeling dat teams van 4 personen strijden om de partygamers van het jaar te worden. Kortom een gezellige avond met inzicht, snelheid en natuurlijk een hoop lol. De kosten zijn € 10,00 per team, dus geef je snel op want VOL=VOL.

Het bericht Stichting Volksvermaken Tolbert organiseert diverse activiteiten voor jong en oud verscheen eerst op InfoLeek.