Tweede Culinaire Wijnwandeling in Leek na een succesvolle eerste editie

LEEK – Na een succesvolle eerste editie, gaan de schoenen weer aan voor de tweede Culinaire Wijnwandeling door Leek op 22 maart.

Na een succesvolle eerste editie in 2019, druppelden eind 2019 de vragen over een vervolg binnen bij Uw Slijter Stiekema. Deze vraag kon niet onbeantwoord blijven en gelukkig waren alle locaties net zo positief. Wederom organiseert Uw Slijter Stiekema in samenwerking met De Postwagen, Eetcafé Cliché, Grand Café Borg Nienoord, en Vandaag Leek een wandeling van ongeveer 7,5 kilometer. Dit jaar sluit ook Gasterij Inkies aan als locatie, waardoor de wandeling iets langer zal zijn.

Tijdens de wandeling van ongeveer 1,5 à 2 uur(looptijd) wordt elke gelegenheid aangedaan, waar bij iedere locatie een gerecht wordt geserveerd met een door Uw Slijter Stiekema gekozen bijpassende wijn. Gezelligheid onder het genot van een hapje en drankje gaat gepaard met een sportieve wandeling. We wandelen de lente tegemoet.

Meer informatie over de wandeling is te vinden op: www.uwslijterstiekema.nl/culinaire-wijnwandeling

Het bericht Tweede Culinaire Wijnwandeling in Leek na een succesvolle eerste editie verscheen eerst op InfoLeek.