A7 tussen Leek en Westpoort in beide richtingen afgesloten na ernstig ongeval

LEEK/WESTPOORT – De A7 tussen Leek en Westpoort is momenteel in beide richtingen afgesloten wegens een verkeersongeval.

Even voor half 7 vanmorgen botsten daar door onbekende oorzaak een betonmixer en bestelbusje op elkaar. De betonmixer is over de vangrail heen gereden waardoor deze behoorlijk beschadigd is en vervangen zal moeten worden. Het busje is met een behoorlijke klap tegen de vangrail tot stilstand gekomen. Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team met de helikopter, zijn aanwezig om de bestuurders te behandelen.

Hoe lang de afsluiting gaat duren is nog niet bekend.

Foto’s: De Vries Media

Het bericht A7 tussen Leek en Westpoort in beide richtingen afgesloten na ernstig ongeval verscheen eerst op InfoLeek.