Politie nodigt inwoners uit voor ‘Koffie met een Cop’ in de Liekeblom in Leek

LEEK – Aanstaande donderdag, 30 januari 2020, staat Politie Westerkwartier, tussen 11:00 en 13:00 uur in het winkelcentrum De Liekeblom te Leek. Dit in het kader van ‘Koffie met een Cop’.

Vanwege de tijdelijke sluiting van het politiebureau in #Leek en andere zaken die in #Leek spelen, viel het ons op dat er vragen waren hierover. Er zullen leidinggevenden en politiemedewerkers van het social mediateam aanwezig zijn om u te woord staan. Dus heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, kom dan tussen 11:00 uur en 13:00 uur naar de Winkelcentrum De Liekeblom Leek in Leek. Dan zorgt de politie dat de de koffie klaar staat.

Het bericht Politie nodigt inwoners uit voor ‘Koffie met een Cop’ in de Liekeblom in Leek verscheen eerst op InfoLeek.