Kleinste Soepfabriek in Westerkwartier Food Run!

WESTERKWARTIER – Een Soepfabriek bezoeken is iets bijzonders. Langs een Soepfabriek rennen en in de tussentijd ook nog soep mogen eten is iets unieks! Op 3 oktober 2020 kan het allemaal tegelijkertijd bij de Westerkwartier Food Run.

De Leekster Kleinste Soepfabriek
Bij de Kleinste Soepfabriek ontwikkelen en produceren ze de lekkerste biologische soepen en bouillons. Duurzaam, (h)eerlijk en gezond: precies zoals soep hoort te zijn. De volle, smakelijke en avontuurlijke soepen zijn geïnspireerd door verre landen en bereid volgens traditionele ambachtelijke productiemethodes. Met andere woorden: ze produceren de soepen precies zoals jij ze thuis in de keuken maakt, maar dan in veel grotere hoeveelheden!

Biologische producten
Wanneer je denkt aan de Kleinste Soepfabriek, dan denk je aan biologisch. Door gebruik te maken van biologische ingrediënten in hun soepen zorgen zij er samen voor dat de wereld net een beetje duurzamer is! Zo komt hun rundvlees van de biologische boer Arkema, waarbij de runderen op een natuurlijke wijze worden grootgebracht. En zo komt hun biologische passata voor ondere andere hun tomatensoepen uit de Vesuvius in Italië. Soep met een duurzame oorsprong, dat is waar zij voor staan en in geloven.

Aanmeldingen
Aanmelden kan nu nog, maar is beperkt tot 800 lopers. Alle lopers krijgen minimaal 4 culinaire gerechten én doen zeker een 4-tal gebouwen lopend aan op een parkoers van ongeveer 10 kilometer. Bij zo’n eet-loop-evenement past natuurlijk geen tijd(smeting). Aanmelden kan via de website https://inschrijven.nl/form/2020100324913

Het bericht Kleinste Soepfabriek in Westerkwartier Food Run! verscheen eerst op InfoLeek.