“Run” op tickets MeezingFeest Leek op schrikkeldag!

LEEK – De 5e editie van MeezingFeest Leek, dit jaar op schrikkeldag (za. 29 februari), wordt wederom een klapper! De kaartverkoop gaat als een tierelier aldus organisator Sikko Cazemier van de Rodenbughal.

Afgelopen editie in februari 2019 trokken artiesten als Ancora, Jannes en Snollebollekes ook al een record aantal bezoekers naar Leek. De komende editie heeft ook weer tal van bekende namen waaronder, voor de 5e keer, volkszanger nummer 1 Jannes. Ook René Karst is van de partij. Hij behoort inmiddels tot 1 van de populairste Nederlandstalige zangers dankzij de hits “Atje van de sfeer” en “Liever te dik in de kist”.

Het programma wordt aangevuld met 2 bekende namen uit het verleden maar nog altijd populair bij een groot publiek: Henk Wijngaard en Ronnie Ruysdael (van de Sjonnies).

Verder treden lokale artiesten op waaronder Eltjo van Wijk uit Nieuw Roden en Melissa Smilda uit Peize. Een hoog meezing- en feestgehalte is hiermee gegarandeerd!

Het programma start al om 20.30 uur met de Radio Continu drive in show met deejay Stefan Leur.

De “Early Bird” tickets zijn inmiddels bijna uitverkocht maar reguliere tickets zijn er nog wel! Ze zijn te bestellen op www.meezingfeestleek.nl en verkrijgbaar in Leek bij de Rodenburghal en Primera. Alle verdere info is ook hier te vinden.

Het bericht “Run” op tickets MeezingFeest Leek op schrikkeldag! verscheen eerst op InfoLeek.