1200 oliebollen geschonken aan de voedselbank

LEEK – Ondanks alle veranderingen in het afgelopen jaar zijn voor Daniel Teekens en Anita Damkat het bakken van oliebollen voor de voedselbank een vaste waarde gebleven.

De gift die de oliebollenkraam in Leek aan de voedselbank geeft is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis.
Met de komst van de nieuwe gemeente is er wel verandering gekomen in het aantal deelnemers van de voedselbank. Na een groot aantal jaren samen met Roden de goederen te verdelen, gaat nu de verdeling vanuit Grootegast.

Zo vlak voor de kerst is de uitdaging weer gelukt om 1200 oliebollen en krentenbollen vers te leveren. Afgelopen week kregen alle bezoekers van de voedselbank een overheerlijke zak oliebollen en krentenbollen in hun pakket.

Het bericht 1200 oliebollen geschonken aan de voedselbank verscheen eerst op InfoLeek.