Botsing op parkeerplaats aan de Waezenburglaan in Leek, inzittende ten val na wegrijden betrokkene

LEEK – Op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Waezenburglaan in Leek zijn donderdagavond even na negen uur twee auto’s met elkaar in botsing gekomen, vermoedelijk tijdens het inparkeren aldus omstanders.

Vlak na de botsing was één van de inzittende uitgestapt maar reed de andere automobilist weg waardoor de inzittende viel. Kennissen van de betrokken die ook op de parkeerplaats aanwezig waren hebben vervolgens hulp geboden en 112 gebeld. Een ambulance en meerdere politie-eenheden zijn met spoed ter plaatse gekomen.

De inzittende is door het personeel van de ambulance gecontroleerd op letsel. Omstanders wisten wie degene was die weggereden was en zo kon de politie de weggereden automobilist bellen waarna deze zich meldde op de parkeerplaats. De politie heeft de zaak op papier vastgelegd en de overige getuigen gesproken.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl


 

Het bericht Botsing op parkeerplaats aan de Waezenburglaan in Leek, inzittende ten val na wegrijden betrokkene verscheen eerst op InfoLeek.