Open middag Modelspoorclub Roden tijdens “Kleintje Stoom” op Familiepark Nienoord

LEEK – Zaterdag 19 oktober houdt Modelspoorclub Roden een open middag tijdens “Kleintje Stoom” op Familiepark Nienoord te Leek.

Voor liefhebbers van de modelspoorhobby, die “Kleintje Stoom” op die dag bezoeken, is er gelegenheid om een kijkje te nemen in de clubruimte op de bovenverdieping van de Fleischmann modelspoorbaan.

Op dit moment bestaat de club uit 10 seniorleden en 2 jeugdleden uit diverse plaatsen in de gemeente Noordenveld, maar ook uit Leek, Niekerk, Grootegast, Enumatil en Stedum.

Met deze open dag hoopt de vereniging liefhebbers uit de regio enthousiast te krijgen voor deze leuke hobby en enkele nieuwe leden te kunnen werven.

Elke donderdag van 19.30 tot 22.00 komen ze samen op hun clubavond en dan wordt er gewerkt aan verschillende banen (H0 en N). Ook hebben ze de beschikking over een testbaan voor alle systemen.

Op zondagen verzorgen de leden van de vereniging het toezicht op de Fleischmann modelspoorbaan van Familiepark Nienoord. Belangstellenden zijn ook van harte welkom op een clubavond, na aanmelding per e-mail via info@mscroden.nl

Openingstijd open middag tijdens Kleintje Stoom: 13.00 – 16.00 uur.Het bericht Open middag Modelspoorclub Roden tijdens “Kleintje Stoom” op Familiepark Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.