Maak kennis met bowlen tijdens de 50+ inloopdag in Sportcentrum Leek

LEEK  Sportcentrum Leek biedt iedereen die wil kennismaken met het bowlen een vrijblijvende mogelijkheid om op dinsdag 24 september van 09.45 tot 11.30 kennis te komen maken met het bowlen. Het Sportcentrum organiseert dan de zogenaamde 50+ inloopdag.

Het betreft een vrije inloop, zonder kosten en of verplichtingen. Het biedt iedere belangstellende de mogelijkheid om kennis te maken met wat bowlen is. Speel eventueel een keer het prachtige spel met behulp van ervaren spelers en krijg of vraag naar de diverse mogelijkheden. Wanneer u naderhand mocht besluiten om vaker te willen bowlen dan kan dat. In de openingsuren kunt u zonder lidmaatschap van een vereniging komen bowlen. Geniet recreatief van bowling, of, indien u dat wenst, als (Wedstrijd) sport. In een gemoedelijke sfeer met comfortabele zitjes en met catering van koffie/ thee/ frisdrank behoren tot de mogelijkheden.

Sportcentrum Leek beschikt over één van de modernste bowlingcentra van het Noorden van het land. Acht moderne volautomatische ‘Anvilane’ bowlingbanen van het topmerk Brunswick staan de liefhebbers ter beschikking. Het spel bowlen is ontstaan is ontstaan uit het aloude spel kegelen. Het spel/ sport kan tot op hoge leeftijd zonder problemen gespeeld/ beoefend worden. Maak op dinsdag 24 september vrijblijvend en kosteloos kennis.

Sportcentrum Leek is gevestigd aan De Schelp 35 in Leek. Telefoon 0595-512040. Zie eventueel ook www.sportcentrumleek.nl voor openingstijden. Parkeren is gratis bij het Sportcentrum.

Het bericht Maak kennis met bowlen tijdens de 50+ inloopdag in Sportcentrum Leek verscheen eerst op InfoLeek.