Leekster Eagles bekert tegen landskampioen

LEEK – Vandaag, vrijdag 20 september a.s. ontvangt Leektster Eagles in het kader van het KNVB-bekertoernooi landskampioen Hovocubo.

In het Sportcentrum te Leek wordt vooral uitgekeken naar oud-Eagle Yoshua St. Juste. De uit Marum afkomstige St.Juste stroomde bij Leekster Eagles vanuit de jeugdopleiding door naar het 1e team, maakte een transfer naar de topploeg uit Hoorn en werd daar reeds 3 maal landskampioen. De inmiddels 53-voudig international geldt binnen Leekster Eagles bij vele jeugdspelers nog steeds als het grote voorbeeld. Door tijdens een training een enkelblessure op te lopen is het helaas niet geheel zeker of hij vrijdag in het veld zal staan.

Ook Hovocubo-coach Sander van Dijk is een oud gediende bij Leekster Eagles. De oud-zaalinternational wist een tiental jaren geleden als interim-coach de Leekster Eagles op het hoogste niveau te houden.

Vrijdag zal in het veld worden beslist wie er door mag naar de 2e ronde van de landelijke beker. De aanvang van deze wedstrijd is gepland om 20.30 uur.

Het bericht Leekster Eagles bekert tegen landskampioen verscheen eerst op InfoLeek.