Samenwerking keuzevakken Terra Oldekerk en rsg de Borgen

LEEK/REGIO – Vanaf dit schooljaar heeft de samenwerking tussen Terra Oldekerk, rsg de Borgen de Nijeborg en de Woldborg een grote impuls gekregen!

Beide scholen bieden een aantal keuzevakken aan waar leerlingen van beide scholen gebruik van kunnen maken. Voorbeelden hiervan zijn: motorvoertuigentechniek, meubelmaken, uiterlijke verzorging en het maken van bloemwerk.

“We zijn er trots op dat we dit met de Woldborg en de Nijeborg voor elkaar hebben gekregen!”, aldus de heer Groenewolt van Terra Oldekerk. “Hierdoor vergroot je het aanbod in je onderwijs en sta je samen sterk in de regio”. Door de inzet van de Terra schoolbus is het mogelijk dit te realiseren. “Ik ben blij met de vele mogelijkheden in keuzevakken die er nu zijn. Ik volg het keuzevak uiterlijke verzorging op de Nijeborg terwijl ik op Terra Oldekerk zit”, aldus Rianne. “Dat is toch hartstikke tof”.

Het bericht Samenwerking keuzevakken Terra Oldekerk en rsg de Borgen verscheen eerst op InfoLeek.