September is actiemaand bij Profit

LEEK – ProFit, een uitdaging voor jong en oud, is het goedkoopste fitnesscentrum van Leek. Iedereen kan hier terecht voor individueel fitnessen, personal training en/of vele vormen van groepslessen.

Van 1 t/m 30 september kunt u kennis t maken met onze club. Tijdens de open week kunt u gebruik maken van onze SUPER aanbieding. Wanneer u zich in september inschrijft betaald u geen inschrijfkosten en sport u tot 1 november gratis bij het afsluiten van een jaarabonnement.

ProFit Leek is een jong sportcentrum dat voor iedereen toegankelijk is.  De medewerkers vinden het belangrijk dat zij weten wie de sporter is en wat voor persoonlijke doelstellingen zij nastreven. Zij helpen iedereen daar graag om gestelde doelen te realiseren. ProFit probeert een sfeer en gevoel te creëren waar een ieder zich snel thuis voelt. Alle medewerkers zijn gediplomeerd en voorzien desgewenst de gast(en) van trainingsschema’s, trainingstips en voeding en leefstijl advies, om zo goed mogelijk tot het door de sporter gewenste resultaat te komen.

ProFit Leek is gevestigd aan de Euroweg/Valkenburgstraat 5 in Leek en is telefonisch te bereiken op 0594-857047. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30-22.00 uur. Zaterdag van 9.30-13.00 uur en zondag van 9.00-13.30 uur.

Zie voor meer informatie www.profitleek.nl of kijk op onze Facebookpagina: www.facebook.com/profitleek.

Het bericht September is actiemaand bij Profit verscheen eerst op InfoLeek.