Werkzaamheden N979/Diepswal; weg afgesloten van 19 t/m 23 augustus

LEEK – In de week van 19 augustus tot en met 23 augustus is de N979 (plaatselijk bekend als Diepswal) gestremd. Er wordt dan een betonbuis, onder de weg, vervangen. Daarvoor moet de weg worden opgebroken en kan er dus geen verkeer langs. Alle woningen en bedrijven blijven bereikbaar tijdens het werk.

Verkeer Roomsterweg
Mocht blijken dat veel sluipverkeer gebruik maakt van de Roomsterweg dan gaan we obstakels plaatsen om de Roomsterweg te versmallen. Daardoor is het niet meer mogelijk voor het autoverkeer om de Roomsterweg te gebruiken als sluiproute. Wel blijven alle woningen langs de Roomsterweg bereikbaar.

Veiligheid
De gemeente Westerkwartier, provincie Groningen en aannemer Koninklijke Sjouke Dijkstra vinden de veiligheid voor de weggebruiker en (weg)werkers van groot belang, waardoor een stremming noodzakelijk is. Wij hopen op uw begrip en op uw medewerking, zodat wij de werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren.

Vragen en/of opmerkingen
Voor vragen en/of opmerkingen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u bellen met de hoofduitvoerder van Koninklijke Sjouke Dijkstra, de heer J. van Dijk op telefoonnummer 06 – 21 67 53 00. Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar hov@westerkwartier.nl

Het bericht Werkzaamheden N979/Diepswal; weg afgesloten van 19 t/m 23 augustus verscheen eerst op InfoLeek.