Zaterdag groots Midzomerfeest in Oostindie

LEEK – Zaterdag 29-06 aanstaande vanaf 16.00 uur zal het centrumpark in woonwijk Oostindie wederom het toneel zijn van een groots Midzomerfeest!

Vooral dankzij de gulle bijdrage van sponsoren is deze editie wederom eentje om te onthouden! Overdag is er een diversiteit aan vertier voor jong en oud (met o.a.springkussens/rodeo stier/ spijkerbroek hangen waarbij men mooie prijzen kan winnen!). Tevens is er een flyboard demonstratie.

Voor de jonge kids zal de DJ van Coolkids Party muziek gaan draaien en de jongere generatie gaan laten swingen en entertainen. Voor de oudere jeugd is er een eigen tent waar men oa kan gamen.

Op het hoofdpodium zal de band Mixed Up (band uit de wijk) weer gaan optreden. Ook heeft men DJ Mark Nauta en DJ Taco weten te strikken!  Drankje en een dansje! Wat wil men nog meer.

Als klap op de vuurpijl komt niemand minder dan Jelle B ook nog optreden ‘s avonds! Ook aan de inwendige mens is weer gedacht want ook dit jaar zullen er weer diverse foodtrucks aanwezig zijn met de lekkerste gerechten!

Mocht er een buitje vallen dan hoeven de bezoekers zich geen zorgen te maken want er zijn diverse mogelijkheden om even te kunnen schuilen. Toegang is….gratis!

Het bericht Zaterdag groots Midzomerfeest in Oostindie verscheen eerst op InfoLeek.